Monipuoliset purkutyöt vaativiinkin kohteisiin

Palvelemme laajasti Turussa sekä naapurikuntien alueella

Asbestipurkutöiden ohella Purkava Oy:n palveluihin kuuluvat myös muut alan erikoisosaamista ja ammattitaitoa vaativat purkutyöt. Hallitsemme:

  • rakennuspurkutyöt
  • pölyämättömät purkutyöt
  • homepurkutyöt
  • kreosoottityöt

Kun purkutyöhön tarvitaan turvalliset menetelmät hallitseva ammattilainen, ota yhteyttä meihin. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita laajalti Turun seudulla ja sopimuksen mukaan muuallakin Varsinais-Suomessa.

Rakennuspurkutyöt

Teemme rakennuspurkutyöt kaikenlaisiin kohteisiin vuosien kokemuksella. Puramme kohteita sekä osittain että kokonaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meille voit luottaa vaativienkin kohteiden purku-urakat − huolehdimme myös purkujätteen asianmukaisesta kierrätyksestä.  

Pölyämättömät purkutyöt

Olemme erikoistuneet tekemään myös pölyämättömiä purkutöitä. Asbestipurkutöissä pölyttömyys korostuu, mutta meiltä saat pölyämättömät purkutyöt myös muissa urakoissa. Pölyä aiheutuu esimerkiksi piikkauksesta, hionnasta ja eristystöistä, mutta ammattitaitoisen pölynhallinnan avulla pystymme luovuttamaan tilat turvallisina.

Homepurkutyöt

Homepurkutyöt kannattaa ehdottomasti antaa asiaan perehtyneen ammattilaisen hoidettavaksi. Näin purkutyöt tehdään turvallisesti ja hometta ei jää piileskelemään rakenteisiin. Samoin kuin asbestitöissä, meillä on homepurkuun vaadittava ammattitaito. Homeelle altistuminen voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia, joten jos epäilet hometta hallinnoimassasi kiinteistössä tai asunnossasi, ongelma on hoidettava välittömästi.